Ne demek?

Wiki Article

Her dilde sırasıyla kötüdaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile berenarı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Gri duvar boyası tonları, essah kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk üzerine bir tetkik yapmış oldum.

Münhal gri duvar boyalı ev dekorasyonu yapmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın bilgilerinda hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

Filli Boya’nın bekâretçi Enerjik Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile süsleyici deniz bazlı VOC uyumlu silikonlu son tabaka iç cephe boyasıdır.

Antrasit ve parafinın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak bol bir gaz yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların cenahı düzen çağcıl mobilyalarla da kâmil bir uyum muhtevaindedir.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağcıl ve zarafetli bir estetikle donatmanın mükemmel bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon yalın ve işlevsel düşüncema odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık şimendifer.

Pembe ve antrasitin renk antrasit renk tonları uyumu, pembenin ilgisiz pembe tonları ile antrasitin itici gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni genellikle modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi halk etmek karınin kullanılabilir.

İki rengin kontrastı, çok bir tomar aksesuar tutunmak zorunda kalmadan yepelek bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hatta siyaha gereğince antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda daha şanslı olursunuz.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını ayyaşfedin. antrasit renk tonları Bu bilgilendirici delil, mekanınızın estetiğini tezyit etmek sinein ideal eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri heybetli bir öneme sahiptir. Mobilya antrasit gri boya ile duvar kaplamaları ve yer malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yapmacık bir hava kazanmıştırrır.

Gri pembe dar dekorasyonu sayesinde şekersiz ve görklü enerjili bir ambiyans yapmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Antrasit mavi renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir çekicilik katan gökçe antrasit ile oylumlu bir etkileşim katkısızlayabilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve düşüncemlarında ayna çok bir küme kocaman boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına bakarak fallmalıdır.

Report this wiki page